Webshop åbner marts 2022

Indtil da så find os i butikken i Smallegade 1 i Vester Hassing (9310 Vodskov), vi
tilbyder et stort udvalg af Barf, Snacks og konserves

Webshop åbner
primo 2022

Indtil da så find os i butikken i Smallegade 1 i Vester Hassing (9310 Vodskov), vi tilbyder et stort udvalg af Barf, Snacks og konserves

Læs mere om vores eget mærke Naturtro

Et naturligt produkt, som er tro mod vores natur. Produkterne er produceret af råvarer, som fortrinsvis er af Nord- europæisk oprindelse og ikke transporteret verden rundt i containere. Tro mod vores natur, da alle dele på slagtedyret udnyttes, således der undgås spild, når et slagtedyrs liv tages. Tyggesnacks fremstilles af eksempelvis Okseansigtsmaske (Hud) , Oksepenis, Okselæbe, Okselunge etc. Som også er i tråd med kæledyrets fødekilde fra naturen af.

Tro mod vores kæledyrs natur, da hundens og kattens naturlige kost består i fortrinsvis råt kød, knogle og indmad samt frugt og grønt. Naturtro’s BARF sortiment indeholder alle de ingredienser.

BARF- Biologically Appropriate Raw Food, eller på dansk, –  biologisk passende råt foder. Oversættelsen er sigende, da netop biologien, igennem arternes nedarvede DNA, betyder, at deres naturlige fødekilde er, at ernære sig, af andre dyr i form af kød, indmad og knogler. Derudover spiser vilde hunde og kattedyr planter, bær eller frugt der findes i naturen.

Tro mod det naturlige i forhold til, at der ikke er tilsat andet, end naturlige ingredienser. Ingen unaturlige tilsætningsstoffer eller lokkemidler

Tro mod vores egen natur som mennesker, i forhold til, at ville vores kæledyr det bedste. Her er føden essentiel, da mange kæledyr har helbreds eller fordøjelsesproblemer, fordi kvaliteten af føden, er langt fra det, de er vant til fra naturen af. Eksempelvis fordi der fodres med foder indeholdende alt for mange kulhydrater (Majs, Hvede og andre kornsorter).

Hunde og katte der har adgang til naturligt foder, lever typisk længere og med en væsentligt bedre livskvalitet til følge. Naturlig føde bidrager til et mere stabilt blodsukker, frem for produkter spækket med kulhydrater brugt som fyldstof.

Tro mod råvarens kvalitet og en produktionsmetode der bibeholder produkternes naturlige egenskaber. Fx lufttørring eller skånsom tilberedning (sousvide). Barf

Respekt for naturen, samt en tro på, at det naturlige er vejen frem, til en mere bæredygtig verden. Det starter med de små ting, som vi selv kan gøre noget ved, fx kvaliteten af vores kæledyrs foder.

Åbningstider

Mandag: 13:00-17:30
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 13:00-17:30
Torsdag: Lukket
Fredag: 13:00-17:30
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: Lukket

Ring til os

Skriv til os

Find butikken

Smallegade 1
Vester Hassing, 9310 Vodskov