Eat Slow Live Longer Lick Mat Wobble Bowl Pink

kr. 125,00

Eat Slow live Longer lick bowl er en sund og god aktivering til din hund. Skålen gøre måltiderne sjovere og mere udfordrerne, samtidig fremme sund spisning for din firebenede ven. Ved brug at slikkemåtter/ skåle reducere du risikoen for fordøjelsesproblemer samt oppustethed ved at sænke spisehastigheden.

Find flere slikkemåtter under kategorien aktivering, eller læs mere om produktet nedenfor.

2 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): PT- EATS064I Kategori:
 

Beskrivelse

Eat Slow Live Longer Lick Mat Wobble Bowl

Oplev glæden ved en sund og sjov spiseoplevelse med Wobble Bowl, Slow Feeder. Dette innovative foderskål er designet til at gøre måltiderne sjovere og mere udfordrerne, samtidig fremme sund spisning for både hunde og katte.

Langsommere spisning hjælper med at reducere risikoen for fordøjelsesproblemer og oppustethed ved at sænke spisehastigheden og kan også hjælpe med ar reducerer angst og nervøsitet hos hunde, når hunde slikker udløser det endorfiner som hjælper dem til en fokuseret og afslappende spiseoplevelse.

Servering

Man kan både bruge den slikkemåtte til servering af vådfoder, barf og opblødt tørfoder, smør et tyndt lag ud over måtten. For et mere udfordrerne og aktiverne måltid, kan slikkemåtter komme i fryseren.

Specifikationer

  • Lavet af høj kvalitet og fødevaresikre materialer, der sikrer langvarig brug.
  • Opvaskemaskine-sikker: Kan nemt rengøres i opvaskemaskinen, så du altid kan sikre en hygiejnisk spiseoplevelse for dit kæledyr.
  • Fryser-sikker: Kan bruges til at fryse mad eller snacks for at give en mere udfordrerne og kølene oplevelse på varme dage.
  • Material: 100% Silikone
  • Størrelse: Ø17 cm.