FAQ

Her finder du svar på dine spørgsmål. Har du alligevel ikke fået svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

FAQ

Her finder du svar på dine spørgsmål. Har du alligevel ikke fået svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Få svar på dine spørgsmål

Hvad er BARF

BARF står for Biologically appropriate Raw Food, dvs. at fodre med råt kød.

Idéen med BARF er at være tro mod hundes sande natur. Hunde er jagtdyr og kødædere fra naturens side, hvorfor BARF-hundemad er oplagt at fodre din hund med.

Naturlig og biologisk ernæring hvor din firbenede ven får en god og afbalanceret næring.

Et komplet BARF-måltid består at 80% animalske produkter og 20% vegetabilske. Under vores BARF-produkter kan du både finde komplette menuer og produkter hvor du selv kan sammen sætte dit BARF-måltid.

BARF fodermængde

Hvor meget skal min hund have om dagen:

 • Hvalp: 5-10% af kropsvægten, fordelt på 2-3 måltider dagligt. Du kan med fordel give meget brusk og knogler da er hvalpen vokser rigtig meget. (Hvalp: fra 8-10 uger til kønsmodning)
 • Unghunde: 2-5% af kropsvægten, fordelt på 1-2 måltider dagligt. (Fra kønsmodning til 18-28 måneder (små racer tidligere, større hunde senere))
 • Voksen Hund: 1-2% af hunde idealkropsvægt, fordelt på 1-2 måltider dagligt (Fra 2-3 år og til 8-9 år)
 • Senior hunde: 1-2% af hundes kropsvægt, fordelt på 2-3 gange dagligt. Du kan med fordel give rigeligt med brusk og knogler (Fra 8-9 år og til 10-12 år)
 • Gamle hunde 2-3% af kropsvægten, fordelt på 2-3 måltider dagligt. Du kan med fordel give rigeligt med brusk og knogler (Fra 10-12 år)

Overstående er generelle retningslinjer, der er ikke taget hensyn til aktivitetsniveau, eller helbred.

Hvis du er i tvivl om, hvad og hvor meget din hund skal have, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf.:  41 12 40 40, vi hjælper dig gerne.

Hvordan skifter jeg til BARF

Du kan som udgangspunkt skifte til BARF med det samme. Der må altid skiftes til noget bedre med det samme.

Mange hunde reagerer positivt på foderskiftet til BARF. Hunde med en følsom og sart mave, kan i omstillingen til BARF få tynd afføring, indtil at hunden vænner sig til den nye mad. Dette er meget normalt og skal ikke give årsag til bekymring. I dette tilfælde vil det være en god idé at gøre skiftet trinvist eller vælge nogle menuer der er mere skånsom mod maven, så hunden bedre kan vænne sig til den ny mad.

Er du i tvivl om hvordan du skifter til BARF eller hvad du skal vælge til din hund, er du velkommen til at kontakte os på tlf.:  41 12 40 40, vi hjælper dig gerne.

Levering

Leveringstiden for din ordre vil være 1-2 dage (Ikke-brofaste øer skal du regne 1 ekstra dag). Vi sender fra vores lager mandag til fredag.

PetPro ApS afsender varer med Bring med følgende forsendelsesmetoder:

 • Levering til pakkeboks.
 • Levering med omdeling til hjemmeadresse.
 • Flexlevering (Pakken bliver stillet på modtagers adresse, selvom modtager ikke er hjemme)

Ved køb over 600,- dkk er er din ordre fragtfri.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Levering af BARF

Ved bestilling af BARF er det kun muligt at bestille en Flexlevering. Chaufføren må stille din pakke på din adresse, selvom du ikke er hjemme. Dette gør vi for at sikre, at du modtager din pakke så hurtig som muligt. Der er mulighed for at tilføje hvor din pakke skal stilles, hvis der er ønske om dette.

Ved bestilling af BARF om fredagen skal du være opmærksom på at din ordre først vil blive sendt fra vores lager mandag, så vi sikrer en kort leveringstid og produkterne kan holde sig på frost.

Forsendelsen vil blive pakket i en flamingo kasse og derefter i en papkasse så produkterne kan holde sig på frost.

Afhentning i Butik

Det er altid muligt at hente din ordre i vores butik. Så snart vi har pakket din ordre vil du modtage besked om, at den er klar til afhentning.

Afhentning er muligt som følgende:

 • Mandag, onsdag og fredag: 13:00- 17:30
 • Lørdag: 10:00 – 16:00
 • Tirsdag og torsdag: Efter aftale

Vil du gerne afhente varerne på et andet tidspunkt er du ALTID velkommen til at kontakte os, så kan vi aftale et afhentningstidspunkt der passer dig.

Returnering

Der gives 14 dages returret på varer købt på hjemmesiden med undtagelse af BARF-produkter. BARF-produkter er af sådan art, at der i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes returret. Du kan læse mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside.

Ved varer hvor der gives 14 dages fortrydelsesret, starter perioden den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder køber selv.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail info@petpro.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Varens stand ved returnering
Køber hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at køber ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til PetPro ApS at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til PetPro ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. 
Her anses max. to måneder som rimelig tid, medmindre andet er aftalt.
 Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

PetPro ApS dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

PetPro ApS
Smallegade 1
TLF: +45 41 12 40 40

Klagemuligheder

Petpro ApS
TLF: +45 41 12 40 40
karina@petpro.dk

Klager over produkter kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu

Ved klage skal vores email adresse angives: info@petpro.dk samt hjemmesiden du har købt varen på.

 

Bliv ambassadør

Er du interesseret i et samarbejde med PetPro, kan du læse mere om dette her.