Eat Slow Live Longer Lick Mat Rectangle Grøn

kr. 159,00

Eat Slow Live Longer Lick Mat er en sund og god aktivering til din hund. Slikkemåtten gør måltiderne sjovere og mere udfordrende. Ved at sænke spisehastigheden reducerer man risikoen for fordøjelsesproblemer og oppustethed.

Find flere slikkemåtter under kategorien aktivering, eller læs mere om produktet nedenfor.

1 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): TP-EATS063E Kategori:
 

Beskrivelse

Eat Slow Live Longer Lick Mat Rectangle Grøn

Hjælp dit kæledyr til en beroligende og sjov oplevelse med vores Lick Mat Slow Feeder. Slikkemåtten er i firkantet design med fire forskellige niveauer. Denne innovative fodermåtte er perfekt til hunde og katte og hjælper med at fremme sund spisning og reducere angst.

Ved at sænke spisehastigheden reducerer man risikoen for fordøjelsesproblemer og oppustethed. Det kan også hjælpe med at reducere angst og nervøsitet hos hunde. Når hunde slikker, udløser det endorfiner, der hjælper dem til en fokuseret og afslappende spiseoplevelse.

Servering

Man kan både bruge slikkemåtten til servering af vådfoder, BARF og opblødt tørfoder. Smør et tyndt lag ud over måtten. For et mere udfordrende og aktiverende måltid, kan slikkemåtten lægges i fryseren.

Specifikationer

  • Lavet af høj kvalitet og fødevaresikre materialer, der sikrer langvarig brug.
  • Opvaskemaskine-sikker: Kan nemt rengøres i opvaskemaskinen, så du altid kan sikre en hygiejnisk spiseoplevelse for dit kæledyr.
  • Fryser-sikker: Kan bruges til at fryse mad eller snacks for at give en mere udfordrende og kølende oplevelse på varme dage.
  • Material: 100% Silikone
  • Størrelse: 21 x 21 cm.