Naturtro 100% Hestekød, terninger, frost 1000g

kr. 80,00

Naturtro hestekød er 100% rent hestekød, der er det gode og sunde valg som hundemad. Når hunden spiser 100% rent hestekød som hundefoder, er den tro mod dens oprindelige natur: at være kødæder og spise råt kød. Hestekødet er godt at blande sammen med plantelige bestanddele, når du selv sammensætter hundemad til din hund.

Se hele vores udvalg af 100% rent kød under kategorien BARF, eller læs mere om Naturtros hestekød.

30 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 512607 Kategori:
 

Beskrivelse

Hvorfor bruge hestekød i BARF-hundemad til din hund?

Naturtros hestekød er 100% rent hestekød. Det betyder, at der ikke er tilsat unødvendige tilsætningsstoffer eller andre komponenter. BARF som hundemad består af biologisk passende råt foder, der er tro mod hundens naturlige spisevaner. Når hunde spiser BARF-hundefoder, oplever mange øget livskvalitet ved hunden. Hestekødet er ideelt, når du sammensætter BARF-menu til din hund, og det kan også serveres separat som en del af foderplan. Kødet er hakket i overkommelige spiselige stykker.

Anvendelse af Naturtros 100% hestekød

Brug Naturtros hestekød i et sammensat BARF-måltid til din hund. Kan også indgå alene som en del af hundens foderplan.

Fås i flere størrelser:

  • 2x250g
  • 1000g
  • 1000g i terninger

Opbevaring og servering

Naturtros 100% rene hestekød er hakket og frosset. Opbevar derfor hestekødet i fryseren, og tø det op inden servering. Husk at tilsætte foderolie. Bør altid serveres ved stuetemperatur og i tilpas mængde, taget hundens størrelse i betragtning.

Ingredienser

100% Hestekød

Yderligere information

Vægt 1 kg