Naturtro 100% Kyllingekød, terninger, frost 1000g

kr. 70,00

Naturtros kyllingekød er 100% rent kød til hundens BARF-hundemad. Put kyllingekødet i kurven og tag det bevidste valg om, at din hund skal være tro mod dens natur. Anvend BARF-hundefoderet på flere forskellige måder. Oplev øget velvære hos din hund.

Lær mere om andre af vores BARF-produkter under kategorien BARF, eller bliv klogere på kyllingekødet nedenfor.

37 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 512604 Kategorier: , ,
 

Beskrivelse

Hvorfor er kyllingekød godt som BARF-hundemad til din hund?

Naturtros kyllingekød består af 100% kyllingekød fra kyllingens bryst og lår. Kødet er hakket og frosset, og dermed er det klar til din hunds næste BARF-måltid. BARF står for biologisk passende råt foder, og kyllingekødets rene form er derfor tro mod hundens sande natur: at være kødæder. Du kan vælge at bruge kyllingekødet som et supplement til din hunds foderplan, eller du kan sammensætte et BARF-måltid sammen med andre vigtige komponenter.

Anvendelse af Naturtros 100% kyllingekød

Kyllingekødet fra Naturtro er 100% rent kyllingekød. Derfor er det oplagt at anvende enkeltvis som en del af din hunds foderplan, eller når du laver BARF-menu, hvor du sammensætter kødet med friske grøntsager, frugter og andre vigtige animalske bestanddele, der giver vitaminer, mineraler og kalcium. På den måde sikrer du et vitaminrigt fuldfoder-måltid.

Fås i flere størrelser:

  • 2x250g hakket
  • 1000 hakket
  • 1000g terninger

Opbevaring og servering

Opbevar BARF-hundemaden på frost, og optø det inden servering. Husk at tilsætte en tilpas mængde foderolie for at få det bedste måltid hundemad. Serveres almindelig tempereret, og tag højde for hundens størrelse ved portionsanretning.

Ingredienser

100% Kyllingekød fra Bryst og Lår

Næringsindhold

Fugtindhold Råaske Råfedt Råprotein Råfibre Fosfor Calcium
57,1% 1% 24,2% 15,8% 0,4% 0,17% 0,08%

Yderligere information

Vægt 1 kg