Naturtro Fisk, hele Brislinger, frost 500g

kr. 40,00

Naturtros hele fisk består af brislinger fisk, der er 100% rent kød og fungerer som BARF-hundemad. Fra naturens side indeholder fisken vigtige fedtsyrer, der er sundt for din hund. Naturtros fisk kan bruges som fuldfoder – i supplement med andet foder – eller som en del af hundens foderplan.

Læs mere om vores 100%-kødprodukter under BARF, eller bliv klogere på fisk som BARF-hundefoder nedenunder.

11 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 412009 Kategori:
 

Beskrivelse

Hvorfor benytte fiske-BARF som hundemad til din hund?

Naturtros BARF og fiske-BARF er tro mod hundens naturlige måde at spise på: råt kød. Fisk indeholder vigtige omega-3 fedtsyrer, og Naturtros fiske-BARF, der består af brislinger, er rig på netop omega-3 fedtsyrer. Derudover er brisling utrolig rig på omega-6 fedtsyrer. Begge fedtsyrer er umættede fedtsyrer, som er sunde og vigtige for hundens velvære. Fisken kommer i ét helt stykke, er frosset og bør opbevares på frost efterfølgende.

Anvendelse af Naturtros hele fiske-BARF

Naturtros fisk, brislinger, er 500g af hele fisk, der anvendes som BARF-hundemad til din hund. Hvis fisken anvendes som fuldfoder, skal der tilsættes andre animalske og plantelige bestanddele.

Opbevaring og servering

De hele brislinger fisk fra Naturtro opbevares på frost. Derefter tøs fisken op og serveres ved stuetemperatur til hunden. Servér fiske-BARF som en del af din hunds foderplan eller plan med supplementer, hvis det benyttes som fuldfoder. Tilsæt foderolie til fisken inden servering.

Ingredienser

100% Hele Brislinger

Næringsindhold

Fugtindhold Råaske Råfedt Råprotein Råaske
71,5% 1,5% 12,3% 13,9% 0,2%

 

Yderligere information

Vægt 0,5 kg