Naturtro Kylling Alt i en, frost 2000g

kr. 125,00

Naturtro kylling-BARF til din hund indeholder alt det bedste fra kyllingen, som er blandet godt sammen med frugt, grøntsager og krydderurter. Naturtros kylling-BARF er rig på alt det naturlige, som gavner din hunds livskvalitet. Samtidig sikrer BARF-hundefoderet, at din hund får de nødvendige næringsstoffer og mineraler.

Bliv klogere på BARF-hundefoder i kategorien BARF, eller læs mere om kyllinge-BARF nedenunder.

41 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 613195 Kategori:
 

Beskrivelse

Hvorfor servere kylling-BARF som hundemad?

Naturtros kylling-BARF er tro mod hundens oprindelige føde, som fra naturens side er råt og friskt kød. Denne kylling-BARF-menu er mixet sammen med lækre, friske frugter, krydderurter og grøntsager, som skaber et smagfuldt måltid for hunden. Naturtros kylling-BARF-hundemad indeholder både kyllingekød (fra bryst og lår), kyllingeindmad og kyllingeknogler. Dette sikrer et rigt indhold af mineraler, vitaminer og kalcium. Indholdet i produktet er hakket og blandet sammen til noget af den bedste hundemad, din hund kan få.

Anvendelse af kylling-BARF alt-i-en

Kylling-BARF alt-i-en er en BARF-menu til hunden, der anvendes som hundemad til hunden. Denne BARF-hundefoder benyttes som fuldfoder og erstatter fx tørfoder.

Fås i flere størrelser:

  • 2x250g
  • 1000g
  • 2000g

Opbevaring og servering

Kylling-BARF alt-i-en-menu er hundemad, der er hakket og opbevares på frost. BARF-foderet tøs op inden brug, og der skal tilsættes en tilpas mængde foderolie i det rå BARF-foder. Servér kylling-BARF som almindeligt hundefoder ved stuetemperatur. Tag højde for hundens størrelse ift. mængden af foder.

Ingredienser

41% Kyllingekød fra Bryst og Lår, 28% Kyllingeindmad (15% Kyllingekråse, 8% Hjerte, 5% Lever), 10% Kyllingehals, 20% Frugt/Grøntsager (6% Salat, 5% Gulerod, 4% Selleri, 3% Æble 2% Pære), 1% Mikromineraler

Næringsindhold

Fugtindhold Råaske Råfedt Råprotein Råfibre Fosfor Calcium
67,9% 2,6% 11,6% 15,7% 1% 0,26% 0,68%

Yderligere information

Vægt 2 kg