Lico Nature Ged Balance, frost 2x250g

kr. 55,00

Lico Nature balanceserie, der byder på den bedste BARF til hunden, giver dig det mest næringsrige indhold fra geden. Blandingen fra Lico Natures balanceblanding med ged er især god til hunde, der har allergi. Prøv balanceserien med ged, og din hund vil mærke forskel.

Oplev flere produkter fra balanceserie under BARF, eller læs mere om gedekød-balance-BARF.

4 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): LI-413198 Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Hvorfor servere gedekød-balance-BARF som hundemad?

Balanceserien fra Lico Nature byder på gedekøds-BARF, som giver hunden næring og protein. Gedekødsblandingen består af gedekød, gedeindmad og gedeknogler, som fungerer optimalt i balance til hinanden ift. næring og kalcium. Denne BARF-variant er tro mod hundens naturlige måltider, da hunden, historisk set, altid har spist kød. Derudover kan du hjælpe allergiske hunde gennem tilpasning af kost, og her er gedevarianten særdeleshed god til netop dette. Kalciumindholdet fra gedeknoglerne styrker hundens knogler og tænder. Bruges gedeblandingen som fuldfoder, er det vigtigt at supplere med plantelige bestanddele. Lad din hund prøve BARF-hundemad, og se den få øget livskvalitet.

Anvendelse af Lico Nature gedekød-balance-BARF

Gedeblandingen i balanceserie er en udsøgt blanding af gedekød- og knogler. Når dette mixes sammen med friske frugter, mineraler og grøntsager, kan den lækreste BARF-menu sammensættes til din hund.

Opbevaring og servering

Lico Nature gedeblanding er hakket og frosset, hvorfor det opbevares på frys. Produktet skal tøs op, inden det mixes med et BARF-supplement. Derefter tilsættes en passende mængde foderolie, og hundemaden serveres ved stuetemperatur.

Ingredienser

59% Gedekød, 15% Gedekallun, 10% Gedeknogler, 6% Gedelever, 3,5% Gedenyre, 3,5% Gedehjerte, 3% Gedelunger

Næringsindhold

Fugtindhold Råaske Råfedt Råprotein Råfibre
71,4% 1% 20,4% 15,2% 1,5%

Yderligere information

Vægt 0,5 kg