Naturtro Kyllingehalse, hele, frost 500g

kr. 35,00

Naturtros kyllingehalse er frisk BARF-hundemad til din hund. Servér hele kyllingehalse som snack, eller brug dem som supplement i et fuldfodersmåltid til hunden. Ikke nok med at de smager godt, er de også rige på kalcium.

Find flere lækre BARF-produkter under kategorien BARF. Læs mere om kyllingehalse nedenfor.

79 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 411004 Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Hvorfor servere Naturtros kyllingehalse som BARF-hundefoder?

Kyllingehalse fra Naturtro er den lækre BARF-snack, som kan indgå i din hunds foderplan. Det velsmagende supplement har et højt indhold af kalcium, der styrker din hunds knogler og tænder. Når du serverer BARF-hundemad til din hund, er den tro mod dens sande natur, nemlig at spise biologisk passende råt kød.

Anvendelse af kyllingehalse BARF

Som BARF-hundefoder kan kyllingehalse indgå som snack eller supplement i din hunds foderplan. Bruges kyllingehalsene som supplement, skal det sammensættes i en menu, der også består af andre animalske og plantelige bestanddele. Vi anbefaler, at du holder din hund under opsyn, når kyllingehalsene nydes.

Opbevaring og servering

Kyllingehalse fra Naturtro fås i hele stykker. De opbevares på frost, og tøs op inden servering. Tilsæt passende mængde foderolie. Servér dem ved stuetemperatur, og hav opsyn med hunden imens.

Ingredienser

100% Hele Kyllingehalse

Næringsindhold

Fugtindhold Råaske Råfedt Råprotein Råfibre
69,7% 5,1% 8% 17% 0,7%

Yderligere information

Vægt 0,5 kg