Naturtro Kylling Purinfattig, frost 2x250g

kr. 35,00

Naturtros purinfattige kyllingeblanding er BARF-hundefoder til hunden, der lider af sygdom. Den purinfattige kyllingeblanding kan også bruge til at forebygge sygdomme hos din hund.

Se flere BARF-specialiteter under kategorien BARF. Læs mere om purinfattig kyllingeblanding nedenfor.

12 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 413115 Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Hvorfor fodre min hund med purinfattig BARF-kyllingeblanding?

Nogle hundesygdomme gør, at din hund har brug for purinfattig kost. Det kan fx være i tilfælde af leishmaniasis, eller hvis din hund er generisk disponeret for et forstyrret purinstofskifte. Naturtros kyllingeblanding har en purinværdi på kun 35,5mg/100g, hvorfor den er purinfattig hundefoder. Ved indtagelsen af denne kyllingeblanding nedsættes risikoen for nyresten og skader på nyren. Produktet indeholder kyllingekød fra bryst og lår, kyllingekråse, friske grøntsager, yoghurt og æg, der er hakket og frosset. Prøv denne BARF-kyllingeblanding, hvis din hund har problemer med purinstofskifte.

Anvendelse af purinfattig okseblanding som BARF

Naturtros specialitet, der hjælper syge hunde, anvendes som del i hundens foderplan. Hvis det bruges som fuldfoder, er det vigtigt at tilsætte andre animalske bestanddele.

Opbevaring og servering

Purinfattig kyllingeblanding opbevares på frost. Tilsæt foderolie i passende mængde, hvorefter den serveres ved stuetemperatur.

Ingredienser

40% Grøntsager (25% Kartoffel, 5% Fennikel, 5% Selleri, 5% Pære), 39,5% Kyllilngekød fra Bryst og Lår, 8% Græsk Yoghurt, 7,5% Kyllingekråse, 5% Æg

Næringsindhold

Fugtindhold Råaske Råfedt Råprotein Råfibre Fosfor Calcium
81,15% 0,92% 2,9% 12,5% 0,5% 0,13% 0,02%

 

Yderligere information

Vægt 0,5 kg