Purus Hest Menu – Barf, tørret 600g

kr. 130,00

BARF-hundefoder med tørret hestekød fra Purus er af den højeste kvalitet. Hestemenuen fremstår som en alt-i-en-foder, der indeholder vitaminrigt indmad og saftigt kød. BARF-menuen er tilsat friske grøntsager.

Se flere af vores tørrede BARF-menuer under BARF-kategorien. Læs mere om hestemenuen nedenunder.

23 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 435849 Kategori:
 

Beskrivelse

Hvorfor servere tørret heste-BARF til min hund?

Purus’ tørret hestemenu er BARF-hundemad, når det er bedst. Menuen indeholder alle de vigtige elementer fra hesten, som er perfekt afbalanceret i produktet. Derudover er hestekødet tilberedt sammen med søde kartofler, pastinak, friske pærer og zucchini. For at sætte prikken over i’et på BARF-menuen, er der tilsat højkvalitets raps- og lakseolie. Det er med til at give hunden det bedste optag af de vigtige fedtsyrer, mineraler og sporstoffer.

Anvendelse af tørret heste-BARF som hundemad

Hestemenuen med tørret kød fra Purus anvendes som fuldfoder til din hund. BARF-produktet er råt og praktisk nemt til din hund.

Opbevaring og servering

Den tørrede hestemenu fra Purus opbevares tørt. Kan serveres direkte efter udpakning. Anret portionen efter hundens størrelse.

Ingredienser

43% Hestekød, 11% Hestehjerte, 7% Hestelever, 5% Hestelunge, 8% Hesteknogle, 12% Sød Kartoffel, 5% Pastinak, 4% Pære, 3% Zucchini, 1% Raps- & Lakseolie, 1% Mineraler (Algekalk, Øl gær, Maltbakterier, Havalgemel, Druekerne ekstrakt)

Næringsindhold

Fugtindhold Råaske Råfedt Råprotein Råfibre Fosfor Calcium
2% 7,6% 11,3% 16,1% 2% 0,77% 1,12%

Yderligere information

Vægt 0,6 kg