Mikromineraler, Basis mix 250g

kr. 60,00

Mikromineraler basis mix indeholder blandt andet de nødvendige mineraler, der er essentielle som supplement i BARF-foder. Mikromineraler basis mix består af 100% naturlige ingredienser og tilsættes fodret, når du laver BARF-menu til din hund.

Se vores udvalg af mineralsupplementer i kategorien BARF, eller bliv klogere på mikromineraler basis mix nedenunder.

7 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 358024 Kategorier: , ,
 

Beskrivelse

Hvorfor mikromineraler basis mix som supplement til BARF-hundefoder?

God hundemad består af de rigtige næringsstoffer, som din hund har brug for. På samme tid mener vi, at hundemad er bedst, når det er tro mod hundens natur. Det er BARF. Mikromineraler basis mix tilsættes hundens BARF-måltid for at dække hundens daglige behov for frugt, grøntsager og urter. Vores mikromineraler basis mix er den ideelle kilde til mineraler, sporstoffer og vitaminer. Når du supplerer din hunds BARF med mikromineraler basis mix, øges muligheden for en optimal og naturlig tilførsel af magnesium, kalcium og alginat.

Anvendelse af mikromineraler

Tilsæt mikromineraler basis mix i et supplement til din hunds BARF. Din hund får dækket dagligt behov for indtagelse af frugt og grøntsager.

Opbevaring og servering

Opbevar mikromineraler basis mix ved stuetemperatur. Server ca. 5g til små hunde, 10g til mellem størrelse hunde og 15g til store hunde.

Ingredienser

Jordskok, Æggeskal, Algekalk, Iinfrø, Gulerod, Æble, Rødbede, Ølgær, Havalgemel, Maltbakterier, Druekerne, Birkeblade. Løvetand, Brændenælde, Marietidsel

Næringsindhold

Råaske Råfedt Råprotein Råfibre
30,3% 5,7% 8,3% 11,5%

Yderligere information

Vægt 0,25 kg