Eat Slow Live Longer Tumble Feeder Grey

kr. 149,00

Eat Slow Live Longer Slow Feeder er en sund og god aktivering til din hund. Skålen gør måltiderne sjovere og mere udfordrende. Ved at sænke spisehastigheden reducerer man risikoen for fordøjelsesproblemer og oppustethed.

Find flere slow feeders under kategorien aktivering, eller læs mere om produktet nedenfor.

2 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): TP-EATS013F Kategori:
 

Beskrivelse

Eat Slow Live Longer Tumble Feeder Grey

Giv dit kæledyr en stimulerende, beroligende og sjov oplevelse med vores slow feeder skål med tumble bund. Denne innovative skål er perfekt til aktivering og opstart af sunde spisevaner for hvalpe og voksende hunde.

Ved at sænke spisehastigheden reducerer man risikoen for fordøjelsesproblemer og oppustethed. Det kan også hjælpe med at reducere angst og nervøsitet hos hunde. Når hunde slikker, udløser det endorfiner, der hjælper dem til en fokuseret og afslappende spiseoplevelse.

Servering

Man kan både bruge den Tumble feeder til servering af vådfoder, BARF og opblødt tørfoder.  For et mere udfordrende og aktiverende måltid, kan Tumble feederen lægges i fryseren.

Specifikationer

  • Lavet af høj kvalitet og fødevaresikre materialer, der sikrer langvarig brug.
  • Opvaskemaskine-sikker: Kan nemt rengøres i opvaskemaskinen, så du altid kan sikre en hygiejnisk spiseoplevelse for dit kæledyr.
  • Fryser-sikker: Kan bruges til at fryse mad eller snacks for at give en mere udfordrende og kølende oplevelse på varme dage.
  • Størrelse: Ø19 cm.