Essential Foods The Beginning 2,5 kgs, small size

kr. 249,00

Essential Foods The Beginning er naturligt tørfoder til din hund, når den er hvalp. Den lækre hundemad er af højeste kvalitet og anvendes som fuldkost til hvalpe, der bliver maksimalt 15 kg. tunge som voksen. Måltidet indeholder ingen korn, og det er produceret med højde for BOF-princippet.

Find flere varianter af tørfoder til hvalp under kategorien tørfoder, eller læs mere om The Beginning nedenfor.

6 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): ESS-1013 Kategorier: , ,
 

Beskrivelse

Tørfoder til hvalpe, Essential Foods The Beginning

Hos PetPro går vi ikke på kompromis med vores produkter, derfor er vores tørfoder også af bedste kvalitet. Essential Foods’ tørfoder til hvalpe indeholder netop det, som vi står inde for. Sundt og friskt kød, som giver din hund alle de bedste vitaminer og mineraler. Se frem til, at din hund kan nyde et måltid med bl.a. frisk kylling og and, kyllingefedt, søde kartofler og laks og ørred. Tørfoderet er lavet ud fra BOF-princippet, der lægger op til, at hunden skal have stabilt blodsukker hele døgnet. Det sikrer de nødvendige proteiner og den høj ernæringsværdi, som giver din hund god livskvalitet.

Anvendelse af Essential Foods The Beginning

Din hund kan skifte til tørfoderet fra dag-til-dag, men vi anbefaler en indkøring af hundefoderet på 4-7 dage. Sørg for at finde den rette portionsstørrelse til din hund, som afføringen bliver fast, og din hund har en god mæthedsfornemmelse.

Opbevaring og servering

The Beginning tørfoder fra Essential Foods bør opbevares tørt og køligt (5-18 grader). Opbevar ikke hundefoderet direkte i solen, og sørg for at opbevare det i en lufttæt beholder.

Ingredienser

Frisk kylling & and, tørret kylling & and, sød kartoffel, kyllingefedt, ærter, frisk laks & ørred, friske hele æg, hørfrø, kartoffel, leverfond, lucernespirer, vitaminer & mineraler, MOS (mannan oligosaccarides), FOS (fructooligosaccharides), glukosamin, kondroitin, MSM (metylsulfonylmetan), tranebær, acai, blåbær, morbær, æble, tomat, appelsin, pære, gulerod, spinat, blomkål, tang, morgenfrue, ginseng, grøn te, ingefær.

Næringsindhold

Fugtindhold Råaske Råfedt Råprotein Råfibre Fosfor Calcium
8,5% 8% 21% 35% 3,5% 1,3% 1,6%

Yderligere information

Vægt 3 kg