Naturtro Laks Menu – Hund, Konserves 400g

kr. 30,00

Naturtros alt-i-en laksemenu vådfoder er det superlækre hundemad til den sultne hund. Vådfoderet indeholder naturlige råvarer og gavner din hunds proteinniveau og indtag af omega-3 fedtsyrer.

Se vores fulde udvalg af vådfoder under kategorien vådfoder. Læs mere om Naturtros laksemenu nedenfor.

34 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 424555 Kategori:
 

Beskrivelse

Naturtros vådfodermenu med laksekød, Naturtro 100% naturlig

Utrolig delikat hundemad til hunden, der fortjener naturligt vådfoder. Naturtros laksemenu i vådfoderserien består af laksekød, lakseindmad og den sundeste kødsaft. Dertil er menuen tilberedt sammen med friske grøntsager og mineraler, hvilket giver måltidet rigtig vigtige elementer. Proteiner, omega-3 fedtsyrer og vitaminer er blot nogle af fordelene ved vådfoder laks alt-i-en. Naturtro har selv fremstillet vådfoderet af de bedste råvarer, hvorfor gennemsigtigheden, kvaliteten og det naturlige er i højsædet.

Sammensæt vådfoder måltid med laks til hund

Trods at dette er en alt-i-en menu, er det vigtigt, at du tilsætter flere plantelige bestanddele, i form af foderolie, når det anvendes som fuldfoder. Se vores udvalg af foderolie til hundefoder i underkategorien: ’supplement’.

Servering af laksemenu vådfoder

Vådfoderet med laks nydes bedst ved stuetemperatur.

Ingredienser

49% Laks, 27% Hvidfisk, 8% Kartoffel, 6% Broccoli, 6% Hindbær, 1,5 Naturlige Mineraler, 1,5% Dild, 0.5% Carrageenan fra rødalger og Johannesbrødkernemel.

Næringsindhold

Fugtindhold Råaske Råfedt Råprotein Råfibre Fosfor Calcium
65% 2,5% 17,1% 12,5% 0,8% 0,26% 0,58%

Yderligere information

Vægt 0,4 kg