B&B Rullekam

kr. 139,00

Rullekam fra B&B, en rigtig god kam til din hund. Prøv denne rullekam og oplev en rullekam der effektiv og og skånsomt løsner knuder og filt. Rullekammen er rigtig god til alle hunde med lang og mellem lang pels, og med meget underuld.

Se hele vores udvalg af B&B kamme til hunde under kategorien Børster og Kamme. Læs mere om rullekammen nedenfor.

4 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 2030 Kategori:
 

Beskrivelse

B&B Rullekam til hunde

Denne rullekam fra B&B er fantastisk til at udrede hundens underuld, filter og knuder. Kammens rullende tænder gør, at den nemt og skånsomt glider igemmen pelsen og løsner filter og knuder. Rullekammen er lavet af bæredygtigt tamanu træ.

Gør din hunds pels fri for knuder og filter

Hvis du har en hund, der har let til filtret pels eller har lang pels, skal du prøve denne kam. Uanset din hunds race er kammen god til både lang og mellem langhårede, store og små hunde.

Anvendelse og anbefaling

Du får det bedste resultat, hvis du børster din hund godt igennem og derefter benytter kammen. Bedst når pelsen er tør. Du bør starte nederst på hundes krop og arbejd dig op lidt efter lidt.
Som hundeejer ved du nok allerede, at en omgang med børsten/kammen kan svine lidt, så vær klar med støvsuger efter brug. Du kan med fordel starte med at børste pelsen igennem med B&B’s Dutbørste, Dutkarte eller Flexkarte.