B&B Potevoks Deluxe

kr. 139,00

B&B Økologisk Potevoks Deluxe til din hund. Prøv denne potevoks der plejer og beskytter poterne på din hund. Denne potevoks fra B&B er god til at beskytte og mindsker risikoen for tørre og sprækkede poter.

Find hele vores udvalg af plejeprodukter under kategorien Plejeprodukter. Bliv klogere på denne Økologiske Potevoks fra B&B nedenunder.

7 på lager (kan bestilles som restordre)

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 9060 Kategori:
 

Beskrivelse

Potevoks Deluxe fra B&B, velegnet til beskyttelse og pleje af poterne

I B&B’s serie af plejeprodukter finder du denne økologiske potevoks deluxe, der indeholder dansk bivoks og ravpulver. Der følger mange gode fordele med bivoks og ravpulver, som er mild og samtidig meget effektiv til at genopbygge, pleje og beskytte poterne. Potevoksen giver fugt og mindsker risikoen for tørre og sprækkede poter. Potevoksen ligger en beskyttende hinde på poterne, samtidig med at huden kan ånde.

Naturlig potepleje til din hund

Den nænsomme potepleje fra B&B er ikke tilsat parabener, kunstig parfume, silikone, kunstige farvestoffer eller overflødige tilsætningsstoffer. Derfor er poteplejen et meget naturligt produkt.

Opbevaring og anveldelse

Denne naturlige potevoks opbevares tørt ved stuetemperatur. En meget praktisk størrelse, der gør det let at påføre direkte på poterne.