B&B Økologisk Neutral Conditioner 250 ml

kr. 109,00

B&B Økologisk Neutral Balsam til din hund. Prøv denne balsam, der blødgør pelsen og efterlader den glansfuld. Denne balsam fra B&B er rigtig god til at lette udfriseringen af hundens pels.

Find hele vores udvalg af balsam til hunde under kategorien Shampoo & Balsam. Bliv klogere på den Økologiske Neutral Balsam fra B&B nedenunder.

2 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 1508 Kategori:
 

Beskrivelse

Hundebalsam fra B&B, velegnet til hunde med sart hud og kraftig pels

I B&B’s serie med hundebalsam finder du denne økologiske balsam, der indeholder aloe vera og mandelolie, helt neutral og uden nogen form for duft. Denne balsam er meget mild, skånsom og virker beroligende imens den efterlader pelsen blød og glansfuld. Den sikrer at pelsen ikke bliver tung og falder sammen, men letter arbejdet med pelsen og letter udfriseringen.

Naturlig balsam til din hund

Den nænsomme balsam fra B&B er ikke tilsat parabener, kunstig parfume, silikone, kunstige farvestoffer eller overflødige tilsætningsstoffer. Derfor er balsammen et meget naturligt produkt.

Opbevaring og anvendelse

Den naturlige balsam opbevares tørt ved stuetemperatur. Du kan vælge at fortynde balsammen 1:10. eller bruge den ufortyndet.

  • pH-værdi: 5,5-6

Yderligere information

Vægt 0,25 kg