B&B Økologisk Rose Conditioner 250 ml

kr. 109,00

B&B Økologisk Rose Balsam til din hund. Prøv denne balsam der blødgør pelsen og efterlader den skinnende og blank. Denne balsam fra B&B er rigtig god til at lette udfriseringen af hundens pels.

Find hele vores udvalg af balsam til hunde under kategorien Shampoo & Balsam. Bliv klogere på Økologisk Rose Balsam fra B&B nedenunder.

2 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 502 Kategori:
 

Beskrivelse

Hundebalsam fra B&B, velegnet til hunde med kraftig pels

I B&B’s serie med hundebalsam finder du denne økologiske balsam, der indeholder rosenolie. Der følger mange gode fordele med rosenolien, der er skånsom mod hundens hud og pels. Rosenolien blødgør pelsen og efterlader den skinnende og blank. Rosenolien gør også at pelsen ikke bliver tung og falder sammen, men letter arbejdet med pelsen og letter udfriseringen.

Naturlig balsam til din hund

Den nænsomme balsam fra B&B er ikke tilsat parabener, kunstig parfume, silikone, kunstige farvestoffer eller overflødige tilsætningsstoffer. Derfor er balsammen et meget naturligt produkt.

Opbevaring og anvendelse

Den naturlige balsam opbevares tørt ved stuetemperatur. Du kan vælge at fortynde balsammen 1:10. eller bruge den ufortyndet.

  • pH-værdi: 5,5-6

Yderligere information

Vægt 0,25 kg