Naturtro Kylling & Fisk Balance, frost 2x250g (Kat)

kr. 40,00

Naturtros kylling- og fiskemix fra balanceserien giver mulighed for at lave et udsøgt BARF-måltid til din kat. Både kyllingen og fisken byder ind med vigtig næring i denne BARF-kattemad. Servér det for din kat, og lad den nyde et lækkert måltid.

Se flere af vores produkter fra Naturtros balanceserie under BARF, eller lær mere om kylling- og fiskemix i BARF nedenunder.

20 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): K413044 Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Hvorfor servere kylling- og fiskemix-balance-BARF som kattefoder?

Naturtros balanceserie indeholder et kylling- og fiskemix, der giver vigtige fedtsyrer og protein. BARF-kattemaden er tro mod kattens natur, i og med at katten altid har spist råt kød. Fordelen ved denne kyllinge- og fiskeblanding er, at mixet af kyllingekød, kyllingeknogler og hvidfisk giver god næring, protein og omega-3 fedtsyrer til katten.

Anvendelse af Naturtros kylling- og fiske-balance-BARF

Naturtros kylling- og fiskemix fra balanceserien kombinerer det bedste kød og indmad fra kylling og fisk.

Opbevaring og servering

Kylling- og fiskeblandingen er hakket i overkommelige stykker. Produktet er frosset og opbevares på frys. Når det er tøet op, kan det mixes med BARF-supplement hvis det ønskes. Husk at servere det ved stuetemperatur og i en tilpas mængde.

Ingredienser

30% Kyllingeindmad (15% Kråser, 10% Hjerte, 5% Lever,) 22% Kyllingekød fra Bryst og Lår, 18% Kyllingehalse, 15% Laks, 15% Hvidfisk

Næringsindhold

Fugtindhold Råaske Råfedt Råprotein Råfibre Fosfor Calcium
66,6% 2% 12,9% 18,4% 0,6% 0,38% 0,45%

Yderligere information

Vægt 0,5 kg