Essential The Little Lion 3 kgs

kr. 359,00

Essential Foods The Little Lion er foder til alle killinger uanset race og størrelse. Essential Foods’ kattefoder er fremstillet af de fineste naturlige ingredienser, der er tro mod kattens natur.

Find flere tørfoderprodukter til katte under kategorien kat, eller læs mere om produktet nedenfor.

5 på lager

Mængderabat Antal Rabat
2 stk. (kan blandes på tværs af varianter) 2 10%
3 + stk. (kan blandes på tværs af varianter) 3 + 15%

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): ESS-2015 Kategori:
 

Beskrivelse

Naturligt killingefoder, Essential Foods The Little Lion, tørfoder

Med Essential Foods The Little Lion får din killing tørfoder, som lægger sig meget op ad det, din kat ville have spist i naturen. Dog smager dette måltid meget bedre, og din killing vil takke dig af begejstring. The Little Lion er killingefoder, som indeholder frisk kylling og and, tørret kylling og and samt frisk laks, ørred og hele friske æg. Med en nøje afbalanceret kombination af proteiner, fedtsyrer, vitaminer og mineraler, støtter Essential The Little Lion din killings vækst og sundhed.

Opskriften på The Little Lion indeholder essentielle vitaminer og antioxidanter der styrker immunforsvaret. Præbiotika og fibre, der fremmer en balanceret tarmflora og forbedrer fordøjelsen. Desuden følger tørfoderet BOF-princippet, som sikrer, at din kat oplever stabilt blodsukker niveau hele døgnet.

Anvendelse af Essential Foods The Little Lion

Du kan anvende killingefoderet som fuldfoderkost til din kat, så snart den er klar til fast måltid og indtil din killing er 10-12 måneder gammel. Du kan med fordel blødgøre pillerne med vand i killingens overgang fra mælk til et fast måltid.

Opbevaring og servering

Opbevar Essential Foods The Little Lion tørt og køligt (5-18 grader), og undgå at det opbevares i direkte sollys. Opbevar det i en lufttæt beholder – også gerne original posen – og servér det direkte op i skålen til din killing.

Næringsindhold

Fugtindhold Råaske Råfedt Råprotein Råfibre Fosfor Calcium
7% 10% 18% 41% 3,5% 1,2% 1,5%