Hokuō® Sea Buckthorn Powder 150g (Havtorn pulver, frysetørret)

kr. 129,00

Havtorn pulveret det perfekte tilskud til dit kæledyrs daglige kost, der fungerer som et naturligt multivitamin. Hokuō Havtorn pulver er 100% naturligt og rig på vitaminer og essentielle fedtsyrer, der understøtter alt fra immunforsvaret til en sund og smuk pels.

Se flere af vores naturlige supplementer under kategorien Supplement, eller læs mere om produktet.

8 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): TOKU-1857 Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Hvorfor bruge Havtorn som supplement til din hund?

Det frysetørret havtornspulver fra Hokuō er et naturligt supplement, der understøtter din hunds sundhed og vitalitet. Hokuōs havtornspulver, der er lavet af frysetørrede havtornsbær, er spækket med en kraftfuld kombination af vitaminer og næringsstoffer, der gør underværker for din firbenede ven.

Havtorn er kendt som en sand superfood og fungerer som et naturligt multivitamin til dit kæledyr. Pulveret er rig på vitaminer og fedtsyrer og indeholder høje koncentrationer af vitamin C, E og A og essentielle fedtsyrer som omega-3 og omega-6. Alle er nødvendige for en optimal sundhed.

De mange antioxidanter i havtorn understøtter et stærkt immunforsvar, så din hund kan holde sig sund og rask. De essentielle fedtsyrer bidrager til en skinnende pels og sund hud.

Anvendelse af havtornpulveret

Tilføj vores frysetørret havtornspulver til din hunds måltid og oplev forskellen, det kan gøre for sundhed og trivsel. Havtorn fremmer den generelle velvære og vitalitet, så dit kæledyr kan leve et energisk og sundt liv. Tag højde for hundens størrelse når du sammensætter måltidet. Overskrid ikke den angivne daglige dosis, medmindre det er henvist af en kvalificeret ernæringsekspert.

Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur, tørt og undgå sollys. Forsegl posen efter brug.

Ingredienser:

100%  Havtorn, frysetørret.

Yderligere information

Vægt 0,150 kg