Taurin, 200g

kr. 105,00

Taurin er en aminosyre, som et livsvigtigt næringsstof for både hunde og katte. Taurin fremmer hundens og kattens stofskifte og har en god virkning på hjerte og immunforsvar. Brug taurin som supplement i BARF-foder til hunde og katte.

Læs mere om taurins nyttige funktioner nedenfor.

14 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 358031 Kategorier: , ,
 

Beskrivelse

Hvorfor supplere hundens eller kattens foder med taurin?

Taurin er en organisk aminosyre, der dannes af både mennesker, hunde og katte. Taurin dannes i galden på både dyr og mennesker, men ikke alle dyr får nok taurin i deres daglige kost. Du kan tilsætte taurin i BARF-hundemad, kattemad eller tørfoder, og dermed supplere dyrets daglige indtag. Udover at taurin er sundt for hjerte og immunforsvar, fremmer taurin også stofskiftet, og det har en positiv virkning på pels og hud. Prøv dette nyttige næringsstof i hundemaden eller kattemaden.

Anvendelse af taurin

Taurin skal anvendes som kosttilskud og kan ikke benyttes som fuldkost. Det bør kun anvendes som supplement i katte- eller hundemad. Optages for meget taurin i hunden eller kattens krop, udskilles det ved urinladning.

Opbevaring og servering

Taurin bør opbevares tørt og sikkert ved middel temperatur. Blandes i hundefoderet, BARF til hunde eller kattemad, og serveres kun som kosttilskud.

Ingredienser

100% Taurin

Næringsindhold

Råaske Råprotein
3,7% 69,2%

Yderligere information

Vægt 0,2 kg