Mikromineraler, 250g

kr. 60,00

Mikromineraler fungerer som et supplement til BARF-foder. Mikromineraler indeholder 100% naturlige ingredienser, og det mener vi, giver det bedste hundemad, din hund kan få. BARF-supplementet sikrer en sund hundemad med alle de vigtigste næringsstoffer.

Se flere af vores mineralsupplementer under kategorien BARF, eller læs mere om produktet.

9 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 358179 Kategorier: , ,
 

Beskrivelse

Hvorfor mikromineraler som supplement til BARF-hundefoder?

Sund hundemad indeholder de nødvendige næringsstoffer, samtidig med at det er tro mod hundens naturlige kost: kød. Gennem BARF får hunden råt kød, men det kan være nødvendigt at tilsætte mikromineraler som supplement. Vores mikromineraler er rige på lettilgængelige mikronæringsstoffer som mineraler, sporstoffer og vitaminer. Når du tilsætter mikromineraler til din hunds kost, bliver afgiftningsorganer som lever og nyre ikke belastet pga. det plantelige ophav. Dette gør også, at din hund får mulighed for at få en optimal og naturlig tilførsel af kalcium, magnesium, sporstoffer og alginat.

Anvendelse af mikromineraler basis mix

Tilsæt mikromineraler basis mix som supplement til din hunds BARF-foder. Din hund får øget livskvalitet af at spise god hundemad.

Opbevaring og servering

Opbevares ved stuetemperatur, og serveres som tilsætning til BARF. Tag højde for hundens størrelse, når du sammensætter måltidet.

Ingredienser

Algekalk, Humle, Maltbakterier, Havalgemel, Druekerneekstrakt

Næringsindhold

Fosfor Calcium
0,25% 17%

Yderligere information

Vægt 0,25 kg