HOKUŌ™ Duck Bone Broth 100ml (And)

kr. 40,00

Bone Broth indeholder mineraler og næringsstoffer, der støtter din hunds helbred og trivsel.  Prøv Bone Broth som et supplement til din hunds foder eller eller som en nærende drik. Bone Broth styrker din hunds bevægeapparat samt samt styrker tarmsundheden.

Bliv klogere på Bone Broth under kategorien Supplement. Læs mere om And-Bone Broth nedenunder.

1 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): TOKU-4055 Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Hvorfor servere And Bone Broth som tilskud til dig hund ?

Bone Broth er rig på mineraler og næringsstoffer, der støtter din hunds helbred og trivsel. Nærringsstoffer som kollagen, glukosamin, chondroitin samt andre essentielle næringsstoffer, der støtter og styrker muskler, led, knogler og sener hos din hund.  Kollagen spiller en vigtig rolle i tarmsundheden hos vores hunde ved at styrke tarmslimhinden og fremme en sund fordøjelse. Ved at give Bone Broth regelmæssigt er du med til at opretholde en sund tarmflora og reducere risikoen for fordøjelsesproblemer.

Bone Broth er den væske der er tilbage efter man har langtidskogt knogler og grøntsager. Den langsomme kogeproces udvinder nærende mineraler, aminosyre og næringsstoffer som kollagen, glukosamin og chondroitin fra knoglerne, hvilke resultere i en næringsrig og velsmagende tilskud.

Anvendelse af And Bone Broth

Vores Bone Broth er let at servere og kan nydes alene som en lækker og nærende drik eller blandes i din hunds daglige måltid for at tilføre ekstra smag og næring. Uanset hvordan du vælger at servere det, vil din hund elske den velsmagende og sundhedsfremmende fordel af Bone Broth fra Hokuō

Fås i flere størrelser:

  • 100 ml
  • 230 ml

Opbevaring

Bone Broth kan holde sig 5 dage i køleskabet efter åbning.

Ingredienser

Vand, Andeben, Økologiske gulerødder. Produceret i Europa af europæiske råvarer.

Næringsindhold

Fugtindhold Råaske Råfedt Råprotein Råfibre Collagen
96,9% 0,3% 0% 2,8% 0% 600mg

Yderligere information

Vægt 0,100 kg