Foderolie, 250 ml

kr. 110,00

Foderolie sørger for, at din hunds BARF-måltid bliver det bedste hundefoder, den får. Vores foderolie indeholder et mix af højkvalitets koldpressede planteolier, der naturligt supplerer hundens BARF-hundefoder med de mest essentielle fedtsyrer.

Find flere foderolier under kategorien BARF, eller læs mere om produktet nedenfor.

8 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 458025 Kategorier: , ,
 

Beskrivelse

Hvorfor foderolie til din hunds BARF-måltid?

Når du vælger BARF til din hund, kan det være nødvendigt med et BARF-supplement. Dette supplement kan eksempelvis bestå af grøntsager, mikromineraler eller knoglemel. For at få det mest optimale ud af dit supplement, skal det blandes op med en passende mængde foderolie. Gennem foderolien sikrer du, at din hund får de essentielle fedtsyrer: natlyskerneolie, hvedekimolie, græskarkerneolie og arganolie. Basen i vores naturlige foderolie er koldpresset hørfrøolie i levnedsmiddelkvalitet. Foderolien bliver dermed en højkoncentreret energigiver i din hunds hundefoder, samtidig med at den får en naturlig kilde af væsentlige vitalstoffer.

Anvendelse af foderolie

Tilsæt foderolie til din hunds BARF-supplement. På den måde sikrer du den bedste hundemad, når din hund spiser BARF med supplement i form af grøntsager eller mineraler.

Opbevaring og servering

Opbevar foderolien ved stuetemperatur, og tilsæt foderolie efter hundens størrelse og den passende mængde af måltid.

Ingredienser

Hørfrøolie, Natlyskerneolie, Hvedekimolie, Græskarkerneolie, Arganolie

Næringsindhold

Råaske Råfedt Råprotein Råfibre
0,2% 99,6% 0,1% 0,1%

Yderligere information

Vægt 0,5 kg