Lakseolie, 500 ml

kr. 115,00

Lakseolie sikrer, at din hunds BARF-foder glider lige ned, når det suppleres af et supplement som grøntsager eller mineraler. Lakseolien indeholder masser af omega-3 fedtsyrer, der er essentielle fedtsyrer, og derfor nødvendige i din hunds foder.

Find flere foderolier, der supplerer hundens BARF-måltid, under kategorien BARF, eller læs mere om produktet nedenfor.

24 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 558026 Kategorier: , ,
 

Beskrivelse

Hvorfor lakseolie, når du supplerer din hunds BARF-måltid?

Noget af det mest naturlige og sunde hundemad, du kan fodre din hund med, er BARF.

BARF til hunde er helt råt og biologisk korrekt foder, som gavner din hunds helbred og livskvalitet. Dog kan det være nødvendigt at supplere hundemaden med nødvendige vitaminer, mineraler og fedtsyrer, som BARF ikke indeholder. Udover at lakseolie tilsættes til et BARF-supplement, så tilfører lakseolien nødvendige næringsstoffer. Hunde producerer nemlig ikke omega-3 fedtsyrer selv, og derfor er det vigtigt, at de får det gennem kosten. Laks er rig på omega-3 fedtsyrer, og fisken er derfor en god animalsk kilde i hundefoder.

Anvendelse af lakseolie

Tilsæt lakseolie til din hunds BARF-supplement. Dette giver en fuldendt sammensætning af vigtige naturlige foderkilder i hundefoderet.

Opbevaring og servering

Opbevar lakseolien efter åbning i køleskabet. Tilsæt lakseolien til din hunds BARF-måltid, hvor du tager højde for en passende mængde ift. hundens størrelse.

Ingredienser

100% Lakseolie

Næringsindhold

Råaske Råfedt Råprotein Råfibre
0,4% 99,6% 0,3% 0,5%

Yderligere information

Vægt 0,5 kg