Gode råd til dig der vil starte med BARF

Til dig der kunne tænke dig en større indsigt i BARF og hvordan du kommer i gang med at fodre med BARF

Gode råd til dig der vil starte med BARF

Til dig der kunne tænke dig en større indsigt i BARF og hvordan du kommer i gang med at fodre med BARF

Hvad er BARF

BARF står for Biologically Appropriate Raw Food, dvs. at fodre med råt kød. Idéen med BARF er at være tro mod hundens sande natur. Naturlig og biologisk ernæring hvor din firbenede ven får en god og afbalanceret næring.

Gode råd til at starte på BARF

Du kan som udgangspunkt skifte til BARF hundefoder med det samme. Der må altid skiftes til noget bedre med det samme. Vi anbefaler en stille og rolig overgang, så hunden vænner sig til det nye foder.

Mange hunde reagerer positivt på foderskiftet til BARF. Hunde med en følsom og sart mave, kan i omstillingen til BARF få tynd afføring, indtil at hunden vænner sig til den nye mad. Dette er meget normalt og skal ikke give årsag til bekymring.

I dette tilfælde vil det være en god idé at gøre skiftet trinvist eller vælge nogle menuer der er mere skånsom mod maven, så hunden bedre kan vænne sig til den nye mad.

Vi anbefaler disse varianter til hunde der lige er skiftet til BARF hundefoder

Naturtro Kokosdrøm Mix, frost 2x250g

Naturtros kokosdrømmemix består af kalkunkød og kyllingeindmad, der er mixet sammen med lækker, frisk frugt, grøntsager, kokosflager og havalgemel. Denne sammensætning giver et højt indhold af letfordøjelige proteiner, hvilket er godt, når din hund lige er begyndt at spise BARF.

  • Naturtro Kokosdrøm Mix, frost 2x250g

    kr. 40,00 Tilføj til kurv

Naturtro Okse Grøn Natur Mix, frost 2×250

Naturtros grønne naturmix er en god kost til hunden, der lige er startet med at spise BARF. Det skyldes især foderets grønne indhold, der er blandet sammen med okseindmad. Hunden får letfordøjelige proteiner, sunde bakterier fra oksekallun, samt vitaminrige grøntsager.

  • Naturtro Okse Grøn Natur Mix, frost 2x250g

    kr. 35,00 Tilføj til kurv

Okse Sensitiv, frost 2×250

Naturtros oksemix-sensitiv er BARF-hundefoder til den følsomme hund. Det hjælper især hunden med at fordøje lettere, samtidig med at det har alt det sunde, som BARF tilfører en hunds kost. Oksemix-sensitiv fra Naturtro egner sig til hunden med følsom mave.

  • Naturtro Okse Sensitiv, frost 2x250g

    kr. 40,00 Tilføj til kurv
Karina og Viggo

Jeg står klar til at Hjælpe dig i gang med BARF

Jeg er uddannet (KynoNutrio® Terapeut)/ernæringsrådgiver til hunde og er altid klar til at hjælpe dig og din pelsede ven i den rigtige retning. Hvad en du ønsker at starte med BARF, eller nogle af vores andre produkter, så tøv ikke med at give et kald på 41 12 40 40