Naturtro Kokosdrøm Mix, frost 2x250g

kr. 40,00

Naturtros kokosdrømmemix er BARF-hundefoder af allerhøjeste kvalitet. Det består af frisk kalkun og kylling, der er mixet sammen med lækre grøntsager og kokos. BARF-måltidet egner sig især til hunde, der lige er skiftet til BARF-foder.

Se flere af vores BARF-specialiteter under kategorien BARF. Bliv klogere på Naturtros kokosdrømmemix nedenfor.

17 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 413191 Kategori:
 

Beskrivelse

Afveksl foderet, når din hund starter med at spise BARF

Naturtros kokosdrømmemix består af kalkunkød og kyllingeindmad, der er mixet sammen med lækker, frisk frugt, grøntsager, kokosflager og havalgemel. Denne sammensætning giver et højt indhold af letfordøjelige proteiner, hvilket er godt, når din hund lige er begyndt at spise BARF. Alt indhold i fodret er hakket og blandet sammen, så det er klar til at spise.

Anvendelse af kokosdrømmemix som BARF

Hvis din hund skal til at omstille sig fra dens sædvanlige foder til BARF-foder, er dette BARF-mix særligt godt. Anvender du foderet som fuldfoder, skal du tilsætte yderligere animalske elementer.

Opbevaring og servering

Naturtros kokosdrømmemix opbevares på frost. Tilsæt foderolie i passende mængde, hvorefter den serveres ved stuetemperatur.

Ingredienser

42% Kalkunkød, 27% Kalkunhals, 15,5% Kyllingeindmad (9% Hjerte, 6,5% Lever), 5% Kokosflager, 1% Hyben, 0.5% Havalgemel, 9% Frugt/Grøntsager (5% Broccoli, 4% Fersken)

Næringsindhold

Fugtindhold Råaske Råfedt Råprotein Råfibre
67,7% 1,9% 11,3% 16,2% 0,5%

Yderligere information

Vægt 0,5 kg