Naturtro Hvalpemix, frost 2x250g

kr. 35,00

Naturtros hvalpemix er en del af BARF-specialiteterne fra Naturtro. Hvalpemixet er BARF af højeste kvalitet, og det indeholder mange forskellige typer af kød og grønt, som er sundt for din hund.

Gå ind til kategorien BARF for at se flere af vores BARF-produkter. Læs mere om hvalpemix længere nede.

8 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 413020 Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Hvorfor servere hvalpemix som BARF-hundefoder til din hund?

Hvalpemix fra Naturtro er en lækker blanding af det fineste og mest friske kød, kombineret med friske frugter og grøntsager. BARF-foderet indeholder kyllingekød fra bryst og lår, kyllingehals, oksekallun, okseindmad og okseblod. Derudover består det af friske grøntsager, mikromineraler og Arthro Green. Det friske okseblod indeholder vigtige vitaminer, sporelementer og jern. Alt indhold er hakket og mixet sammen i et smagseventyr for hundehvalpen.

Anvendelse af hvalpemix som BARF

Naturtros hvalpemix kan anvendes som fuldfoder til hvalpe. I modsætning til voksne hunde har hvalpe brug for en særlig energiholdig kost, som dette hvalpemix byder på. Det bruges især, når hvalpe vokser, da BARF-måltidets sammensætning dækker mineral- og kalciumbehov, som er nødvendigt under knogledannelse og vækst.

Opbevaring og servering

Hvalpemix fra Naturtro skal opbevares på frost. Tø op og tilsæt foderolie i passende dosis. Server ved stuetemperatur.

Ingredienser

30% Kyllingekød fra Bryst og Lår, 30% Kyllingehals, 15% Oksekallun, 3% Okselever, 1% Okseblod, 19% Frugt/Grøntsager (7% Gulerod, 6% Fennikel, 6% Pastinak), 1% Mikromineraler, 1% ArthroGreen

Næringsindhold

Fugtindhold Råaske Råfedt Råprotein Råfibre Fosfor Calcium
70,8% 2,02% 9,8% 15,3% 3,4% 0,34% 0,59%

Yderligere information

Vægt 0,5 kg