Naturtro Kylling Balance, frost 2x250g

kr. 40,00

Naturtros balanceserie med BARF giver dig en kyllingeblanding, der giver hunden alt det lækre og næringsrige indhold fra kyllingen. BARF-balancen er fremragende, når du sammensætter egen hundemenu til din hund. Mærk, at din hund får mere livsglæde, når den spiser BARF.

Se vores store udvalg af produkter fra Naturtros balanceserie under BARF, eller bliv klogere på kylling-balance-BARF.

14 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 413005 Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Hvorfor servere kylling-balance-BARF som hundemad?

Naturtros balanceserie er tro mod hundens oprindelige spisevaner, som involverer en lang historie som kødæder og jæger. Dette BARF-kyllingemix fra Naturtro er både rig på proteiner og næring. Proteinerne i BARF-foderet kommer fra det perfekte blandingsforhold mellem kyllingekød fra lår og bryst, samt kyllingeindmad- og hals. Sådan skabes der perfekt balance i hundens mave. Supplér BARF-hundemaden med plantelige bestanddele, når det bruges som fuldfoder.

Anvendelse af Naturtros kylling-balance-BARF

Kyllingeblandingen, der fås i Naturtros balanceserie, består af et udsøgt mix af kyllingekød- og knogler. Det rå BARF-kød blandes sammen med friske supplementer, såsom: mineraler, frugter eller grøntsager.

Fås i flere størrelser:

  • 2x250g
  • 1000g
  • 1000g terninger

Opbevaring og servering

Naturtros kyllingemix fra balanceserien er hakket i små stykker, nemt at portionsopdele og opbevares på frost. Når BARF-foderet er tøet op, bland da sammen med passende supplement. Husk at tilsætte foderolie, så BARF-menuen glider lige ned. Hunden skal serveres en tilpas mængde foder ift. dens størrelse.

Ingredienser

52,5% Magert Kyllingekød fra bryst og lår ,32,5% Kyllingeindmad (12,5% Kråse, 15% Hjerte, 5% Lever),15% Kyllingehals

Næringsindhold

Fugtindhold Råaske Råfedt Råprotein Råfibre Fosfor Calcium
68,5% 1,9% 9,3% 17,5% 0,2% 0,35% 0,38%

Yderligere information

Vægt 0,5 kg