Naturtro Hest Balance, frost 1000g

kr. 80,00

Naturtros BARF-balanceserie byder på en hesteblanding, der indeholder alt det bedste fra hesten. BARF-hundemad med hest er især velegnet til allergiske hunde. Oplev, at din hund får øget livskvalitet, når den får BARF-hundefoder.

Se flere produkter fra Naturtros balanceserie under BARF, eller bliv klogere på heste-balance-BARF.

33 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 513004 Kategorier: , ,
 

Beskrivelse

Hvorfor servere heste-balance-BARF som hundefoder?

I balanceserien fra Naturtro finder vi heste-BARF, der både giver hunden protein og næring, lige så vel som den er god for allergiske hunde. Biologisk passende råt kød er essensen af BARF, og det går i naturligt spænd med hundens DNA: at være et jagtdyr og kødæder. Balance-BARF med hest indeholder både hestekød, hesteindmad og hesteknogler. Denne kombination er et næringsholdigt mix, som er rig på kalcium til hundens knogler og tænder. Når du anretter denne BARF-hundemad som fuldfoder, skal der suppleres med plantelige bestanddele.

Anvendelse af Naturtros heste-balance-BARF

Hesteblandingen fra Naturtros balanceserie er et lækkert mix af hestekød- og knogler. Blandes dette sammen med friske grøntsager, mineraler og frugter, kan du sammensætte en lækker BARF-menu til din hund.

Fås i flere størrelser:

  • 2x250g
  • 1000g
  • 1000g terninger

Opbevaring og servering

Naturtros hestemix fra balanceserien kommer i hakket format, som er lige til at spise. Produktet opbevares på frost, og det optøs, inden det blandes sammen med BARF-supplement. Tilsæt tilpas mængde foderolie, og tag højde for hundens størrelse, når du anretter en portion.

Ingredienser

Ingredienser: 53,5% Hestekød, 37,5% Hesteindmad (15% Hjerte, 15% Lunge, 7,5% Lever), 9% Hesteknogler

Næringsindhold

Fugtindhold Råaske Råfedt Råprotein Råfibre
64,1% 2,03% 18,4% 18% 0,6%

Yderligere information

Vægt 1 kg