Naturtro 100% Oksekød, frost 2x250g

kr. 40,00

Naturtro 100% oksekød er det sunde og kvalitetsbevidste tilvalg i sammensætningen af den bedste hundemad til din hund. Du kan fodre oksekødet til din hund som en del af hundens foderplan. Du kan også vælge at bruge oksekødet, når du selv kokkererer en BARF-menu, bestående af næringsrige supplementer såsom: grøntsager, mineraler og frisk frugt.

Bliv klogere på vores andre BARF-produkter, eller læs mere om oksekød længere nede.

37 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 414605 Kategorier: , ,
 

Beskrivelse

Hvorfor er det godt at bruge oksekød som BARF-hundefoder?

Naturtros oksekød er 100% rent oksekød, der ikke er tilsat unødvendige tilsætningsstoffer. Oksekødet kommer i sin mest naturlige form og egner sig fremragende som BARF-hundemad. BARF er biologisk passende råt foder, der har flere sundhedsmæssige fordele for hunde. Du kan benytte oksekødet som supplement, det vil sige som en del af din hunds foderplan, eller som fuldfoder. Oksekødet er hakket og nedfrosset.

Anvendelse af Naturtros 100% oksekød

100% rent oksekød fra Naturtro benyttes som BARF-fuldfoder eller som del af foderplan til hunden. I tilfælde af fuldfoder sørg for, at du sammensætter en menu bestående af oksekødet og andre vigtige komponenter som: friske grøntsager, frugter og andre animalske bestanddele. Disse medbringer vigtige vitaminer og mineraler.

Fås i flere størrelser og varianter:

  • 2x250g hakket
  • 1000 hakket
  • 1000g terninger

Opbevaring og servering

Oksekød, 100% rent kød, er et naturligt produkt, der er hakket og nedfrosset. Derfor bør det opbevares i frosttemperatur, og det skal optøs inden servering. Husk at tilsætte den rette mængde foderolie inden servering. Hav hunden størrelse in mente ift. portionsanretning.

Ingredienser

100% Oksekød

Næringsindhold

Fugtindhold Råaske Råfedt Råprotein Råfibre Fosfor Calcium
63,8% 0,8% 16,8% 23,8% 2,4% 0,1% 0,01%

 

Yderligere information

Vægt 0,5 kg