Naturtro 100% Rejer og Laks, frost 2x250g

kr. 40,00

Naturtros rejer og laks er 100% rent BARF-kød, der serveres som hundemad. Servér det som supplement i foderplan, eller brug det, når du laver BARF-menu til din hund. Hvis du overvejer BARF til din hund, så husk på din sundhedsmæssige fordele det kan have, når hunden spiser biologiske råt passende kød. Det er tro mod hundens natur.

Se vores udvalg af andre BARF-produkter til hund, eller læs mere om vores 100% rene laks og reje-BARF.

6 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 413132 Kategori:
 

Beskrivelse

Hvorfor benytte rejer og laks som BARF-hundefoder?

Når din hund spiser BARF-hundemad, er den tro mod sin sande natur: at spise kød. Naturtros rejer og laksekød består af 100% Nordsørejer og laks, der gavner hundens sundhed. Rejerne og laksen indeholder vigtige omega-3 fedtsyrer og letfordøjelige æggehvidestoffer, der styrker din hunds helbred og velvære. Brug 100% ren fisk som supplement til din hunds foderplan eller som komponent i BARF-menu.

Anvendelse af Naturtros 100% rejer og laksekød

Naturtros rejer og laks er 100% rent fiskekød. Derfor er det perfekt at anvende i en BARF-menu, hvor du sammensætter din hunds måltid. Kombiner fisken med friske grøntsager, frugter og andre vigtige animalske bestanddele, der giver vitaminer, mineraler og kalcium.

Opbevaring og servering

Naturtros fiske-BARF er hakket og frosset, hvorfor det optøs inden servering. Tilsæt foderolie i tilpas mængde for at få et optimalt måltid til din hund. Servér ved stuetemperatur og portionsanret efter hundens størrelse.

Ingredienser

50% Nordsørejer, 50% Laks

Næringsindhold

Fugtindhold Råaske Råfedt Råprotein Råfibre Fosfor Calcium
57,5% 4,13% 20,7% 14,5% 2,6% 0,83% 1,15%

Yderligere information

Vægt 0,5 kg