Lico Nature 100% Andekød, frost 2x250g

kr. 55,00

Lico Nature 100% andekød er god, sund hundemad. Prøv andekød som BARF-hundefoder, når du skal fodre din hund med noget sundt og naturligt foder. Andekødet er ikke tilsat andre bestanddele.

Se andre 100% rene kødvarianter under kategorien BARF, eller bliv klogere på 100% andekød længere nede.

26 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): LI-411268 Kategori:
 

Beskrivelse

Hvorfor bruge andekød-BARF som hundefoder til din hund?

Lico Natures 100% andekød er BARF-hundefoder, der er tro mod hundens natur. Udover at andekødet er et oplagt valg, når du selv sammensætter BARF-hundemad til hunden, så kan det også indgå som en del af foderplanen til din hund. Andekødet er ikke tilsat animalske eller plantelige bestanddele, da dette selv gøres i form af grøntsager, frisk frugt og knogler, der indeholder kalcium og mineraler.

Anvendelse af Lico Natures 100% andekød

Når du selv sammensætter BARF-hundemad til din hund, er andekød fremragende at blande sammen med plantelige bestanddele. Derudover kan andekødet bruges som en del af din hunds foderplan. Husk at anvende foderolie til andekødet.

Opbevaring og servering

Andekødet fra Lico Nature er hakket i overkommelige størrelser. Den lækre hundemad opbevares på frost, inden det tøs op og serveres. Inden servering tilsættes foderolie, især hvis det bruges sammen med andre bestanddele i fuldfoder hundemad. Serveres ved stuetemperatur og i en passende mængde ift. hundens størrelse.

Ingredienser

100% Andekød

Yderligere information

Vægt 0,5 kg