Lico Nature Kanin Alt i en, frost 2x250g

kr. 45,00

Lico Nature kanin-BARF til din hund indeholder alt det bedste fra kanin, som er blandet godt sammen med frugt og grøntsager. Lico Nature kanin-BARF er rig på alt det naturlige, som gavner din hunds livskvalitet. Samtidig sikrer BARF-hundefoderet, at din hund får de nødvendige næringsstoffer og mineraler.

Bliv klogere på BARF-hundefoder i kategorien BARF, eller læs mere om kanin-BARF nedenunder.

32 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): LI-413124 Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Hvorfor servere kanin-BARF som hundemad?

Lico Natures kanin-BARF er tro mod hundens oprindelige føde, som fra naturens side er råt og friskt kød. Denne kanin-BARF-menu er mixet sammen med lækre, friske frugter og grøntsager, som skaber et smagfuldt måltid for hunden. Lico Nature kanin-BARF-hundemad indeholder både kaninkød, kaninindmad og kaninknogler. Dette sikrer et rigt indhold af mineraler, vitaminer og kalcium. Indholdet i produktet er hakket og blandet sammen til noget af den bedste hundemad, din hund kan få.

Anvendelse af kanin-BARF alt-i-en

kanin-BARF alt-i-en er en BARF-menu til hunden, der anvendes som hundemad til hunden. Denne BARF-hundefoder benyttes som fuldfoder og erstatter fx tørfoder.

Opbevaring og servering

Kanin-BARF alt-i-en-menu er hundemad, der er hakket og opbevares på frost. BARF-foderet tøs op inden brug, og der skal tilsættes en tilpas mængde foderolie i det rå BARF-foder. Servér kanin BARF som almindeligt hundefoder ved stuetemperatur. Tag højde for hundens størrelse ift. mængden af foder.

Ingredienser

56% Kaninkød, 16,3% kaninindmad  (8,3% Lever, 4% Hjerte, 4% Lunge), 6,7% Kaninknogler, 20% Frugt/Grøntsager (5% Salat, 5% Pastinak, 5% Græskar, 3% Æble, 2% Jordbær), 1% Mikromineraler.

Næringsindhold

Fugtindhold Råaske Råfedt Råprotein Råfibre
73,5% 0,8% 10,3% 11,2% 0,5%

Yderligere information

Vægt 0,500 kg