Naturtro Kyllingeindmad, frost 2x250g

kr. 35,00

Naturtros kyllingeindmad er lækker hundemad til hunden, der elsker BARF. Der er flere sundhedsmæssige fordele for hunden ved at spise BARF.

Lær mere om vores andre BARF-produkter under kategorien BARF. Læs mere om kyllingeindmad nedenfor.

45 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 413012 Kategori:
 

Beskrivelse

Hvorfor servere Naturtros kyllingeindmad som BARF-hundefoder?

Kyllingeindmad fra Naturtro er sund BARF-foder til din hund. Produceret i højeste kvalitet giver BARF din hund naturligt foder, som den, historisk set, altid har spist. Kyllingeindmaden består af kyllingehjerte, kyllingelever og kyllingekråse, som er et perfekt mix, der sikrer hunden de nødvendige næringsstoffer. Indmadsmixet er altså ikke tilsat nogle unaturlige tilsætninger.

Anvendelse af kyllingeindmad BARF

Naturtros kyllingeindmad besidder de rigtige næringsstoffer, hvorfor det kan supplere din hunds foderplan eller anvendes som hundesnack. Når du anvender det som den del af fuldfoder, skal du tilsætte andre animalske og plantelige bestanddele, fx grøntsager og frugter, for at få et fyldestgørende måltid.

Fås i flere størrelser:

  • 2x250g
  • 1000g

Opbevaring og servering

Eftersom kyllingeindmaden fås i flere varianter, og især terningevarianten er nem at tø på og tilberede stykvis. Opbevar indmaden på frost, tø det op og tilsæt foderolie. Serveres ved moderat temperatur og i passende mængde ift. hundens størrelse.

Ingredienser

100% Kyllingeindmad (50% Lever, 30% Hjerte, 20% Kråse)

Næringsindhold

Fugtindhold Råaske Råfedt Råprotein Råfibre
77,7% 0,7% 5,4% 16% 0,3%

Yderligere information

Vægt 0,5 kg