Naturtro Okseindmad, terninger, frost 1000g

kr. 60,00

Naturtros okseindmad er smagsrig hunde-BARF, der giver hunden alt det, den har brug for. Du kan servere okseindmaden som en del af hundens foderplan eller i supplement med andre bestanddele.

Se flere BARF-produkter under vores BARF-sektion. Læs yderligere om okseindmad længere nede.

13 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 512609 Kategori:
 

Beskrivelse

Hvorfor servere Naturtros okseindmad som BARF-hundefoder?

Naturtros lækre, hakkede okseindmad er BARF-foder af højeste kvalitet. Indholdet af BARF med okseindmad består af oksehjerte, vitaminrig okselever, okselunge, oksenyre og oksemilt. Perfekt afbalanceret ift. de næringsstoffer, som din hund har brug for. Produktet er et helt rent BARF-indmadsmix, der ikke er tilsat nogle former for unødvendige tilsætninger.

Anvendelse af okseindmad BARF

Naturtros okseindmad er rig på næringsstoffer, og det kan derfor både anvendes som hundesnack eller supplement i din hunds fuldfoder. Hvis du anvender det som fuldfoder, skal du tilsætte andre animalske og plantelige bestanddele, fx grøntsager og frugter, for at få et fyldestgørende måltid.

Fås i flere størrelser:

  • 2x250g
  • 1000g

Opbevaring og servering

Okseindmaden fra Naturtro, der er hakket og frosset, skal opbevares ved frysepunktet. Det er nemt at tage op og portionsanrette, og det er oplagt som supplement i et fuldt BARF-måltid. Efter optøning tilsættes foderolie, og det serveres ved stuetemperatur.

Ingredienser

34% Okselever, 17% Oksenyre, 17% Oksehjerte, 16% Oksemilt, 16% Okselunge.

Næringsindhold

Fugtindhold Råaske Råfedt Råprotein Råfibre
74,7% 0,7% 5,8% 17,2% 0,2%

Yderligere information

Vægt 1 kg