Grizzly Fiskeolie 500ml

kr. 159,00

Grizzly lakseolie er udvundet af vildfangede fisk, som sikrer en høj kvalitet af din fiskeolie. Lakseolien er rig på omega-3 fedtsyrer, der er essentielle fedtsyrer, og derfor nødvendige i din hunds foder.

Find flere foderolier, der supplerer hundens BARF-måltid, under kategorien BARF, eller læs mere om produktet nedenfor.

20 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 69380480605 Kategorier: , ,
 

Beskrivelse

Hvorfor lakseolie, når du supplerer din hunds BARF-måltid?

Noget af det mest naturlige og sunde hundemad, du kan fodre din hund med, er BARF.

BARF til hunde er helt råt og biologisk korrekt foder, som gavner din hunds helbred og livskvalitet. Dog kan det være nødvendigt at supplere hundemaden med nødvendige vitaminer, mineraler og fedtsyrer, som BARF ikke indeholder. Udover at lakseolie tilsættes til et BARF-supplement, så tilfører lakseolien essentielle næringsstoffer. Hunde producerer nemlig ikke omega-3 fedtsyrer selv, og derfor er det vigtigt, at de får det gennem kosten. Laks er rig på omega-3 fedtsyrer, såsom EPA og DHA, som understøtter hjerte-, hud og led sundhed og fisken er derfor en god animalsk kilde i hundefoder.

Anvendelse af lakseolie

Tilsæt lakseolie til din hunds BARF-måltid. Dette giver en fuldendt sammensætning af vigtige naturlige foderkilder i hundefoderet.

Opbevaring og servering

Opbevar lakseolien efter åbning i køleskabet. Tilsæt lakseolien til din hunds BARF-måltid, hvor du tager højde for en passende mængde ift. hundens størrelse.

Ingredienser:

Lakseolie, sejolie, fiskeolie (hvidfisk), tokoferoler (konserveringsmiddel).