B&B Luksus Massage Børste 2i1

kr. 89,00

Luksus Massage Børste 2i1 fra B&B er velegnet til korthåret hunde. Prøv den på din hund og oplev en børste der effektiv fjerner løse fælde hår. Børsten er yderst skånsom mod hundens hud og pels.

Se hele vores udvalg af B&B børste til hunde under kategorien børste. Læs mere om Luksus Massage Børste 2i1 nedenfor.

 

8 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): BB-9010 Kategori:
 

Beskrivelse

B&B Luksus Massage Børste 2i1 til korthåret hunde

Denne luksus massage børste 2i1 fra B&B er fantastisk til at få fat i hundens løse hår i både tør og våd pels. Luksus massage børsten er både god for din hund og for dig. Børsten har et ergonomisk greb, der gør det let at massere og rotere dine bevægelser. Derudover er den lavet af bæredygtigt bambus og naturgummi.

Gør din hunds pels fri for løse hår

Hvis du har en hund, der fælder meget, skal du prøve denne luksus massage børste. Uanset din hunds race er børsten god til korthåret hunde, både store og små. Børstens form gør også, at den er nem at styre, og måske vil din hund endda nyde at få fjernet sine totter fremadrettet.

Anvendelse og anbefaling

Du får det bedste resultat, hvis du børster din hund ved at anvende masserende og roterende bevægelser. Ved at bruge børsten skånsomt på din hunds hud og pels stimulerer du din hunds blodcirkulation. Børsten kan anvendes i både tør og våd pels.

Du man kan med fordel afslutte med B&B’s Deluxe Professionelle Pelsolie, så sikrer du, at pelsen fremstår blød og skinnende.