B&B Underuldskammen

kr. 59,00

Underuldskam til hunde. Prøv denne kam til din hund, og oplev en kam der er fantastisk til at fjerne underuld og løse fældehår.

Se hele vores udvalg af B&B kamme til hunde under kategorien Børster og Kamme. Læs mere om B&B Underuldskam nedenfor.

36 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): BB-9111 Kategori:
 

Beskrivelse

B&B Underuldskam til hunde

Denne underuldskam fra B&B er fantastisk til at fjerne hundens underuld og løse fælde hår. Brug kammen efter du har børstet pelsen igennem med en børste eller karte.

Gør din hunds pels fri for underuld og løse fælde hår

Hvis du har en hund med underuld, skal du prøve denne letvægtskam. Uanset hundens race er underuldskammen god til både korthårede, langhårede, store og små hunde. Kammen lægges vandret og trækkes gennem pelsen i vokseretningen. Den fjerner effektivt underuld uden at slide på pelsen. Du kan med fordel først bruge kammens brede tænder og slutte af med de fine og tætte. Kammens buede form og størrelse ligger rigtig godt i hånden.

Anvendelse og anbefaling

Du får det bedste resultat, hvis du børster din hund godt igennem og derefter benytter kammen, bedst når pelsen er tør. Som hundeejer ved du nok allerede, at en omgang med børsten/kammen kan svine lidt, så vær klar med støvsuger efter brug. Du kan med fordel starte med at børste pelsen igennem med B&B’s Luksus Massagebørste til de korthåret racer og Dutbørste, Dutkarte eller Flexkarte til de langhårede.

Materiale: Karbon forstærket med glasfibre.

Længde: 19 cm.