B&B Dutkarte Medium

kr. 159,00

Dutkarte Medium Hårbørste fra B&B er en af de bedste børster til hunde. Prøv den på din hund, og oplev en pels uden filt og knuder. Børsten er yderst skånsom mod hundens pels.

Se hele vores udvalg af B&B børste til hunde under kategorien Børste & Kamme. Læs mere om Dutkarte Medium Hårbørste nedenfor.

2 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 2028 Kategori:
 

Beskrivelse

B&B Dutkarte Børste til hunde, medium

Denne dutkarte børste fra B&B er fantastisk til at få fat i hundens løse hår, udrede filt og underuld. Dutkarten har beskyttende dutter og vinklede pigge. Det gør, at udredningen af hundens pels bliver grundig og nænsom. Dutkarten er både god for din hund og for dig. Børsten har et ergonomisk korrekt håndtag, så du ikke skader håndled, underarm eller fingre. Derudover er den lavet af bæredygtigt tamanu træ.

Gør din hunds pels fri for knuder, filt og løse hår

Hvis du har en hund, der fælder meget, let får filtret pels eller har lang pels, skal du prøve denne dutkarte. Uanset din hunds race er børsten god til både langhårede, store og små hunde. Børstens form gør også, at den er nem at styre, og måske vil din hund endda nyde at få fjernet sine totter fremadrettet.

Anvendelse og anbefaling

Du får det bedste resultat, hvis du børster din hund, når pelsen er tør. Som hundeejer ved du nok allerede, at en omgang med børsten kan svine lidt, så vær klar med støvsuger efter brug. Du kan med fordel kombinere udredningen med B&B’s guldkam (silkepels) eller B&B’s rullekam (dobbelpels) til slut. Så sikrer du, at pelsen er helt fri for filt.