B&B Potesaks

kr. 399,00

“B&Bs professionelle potesaks. Prøv denne postesaks fra B&B af høj kvalitet, når du skal klippe potepelsen på din hund. Denne saks er rigtig god til at klippe pelsen under og ovenpå poterne.

Se hele vores udvalg af B&B professionelle frisørsakse under kategorien Sakse og Negleklippere. Læs mere om Potesaksen nedenfor.

2 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 9040 Kategori:
 

Beskrivelse

B&Bs professionelle potesaks. Velegent til klip af pelsen under og ovenpå poterne

I B&B’s serie med professionelle frisørsakse, finder du denne potesaks af høj kvalitet. Denne potesaks har en meget praktisk størrelse på 5″ (12,7 cm) der gør, at den nem at arbejde med, når du skal klippe pelsen på din hunds poter. Størrelsen på saksen gør også, at den er særdeles god til klip ved ansigtet.

Anvendelse og anbefaling

Saksen er i rustfrit stål af høj kvalitet og er med et ergonomisk symmetrisk greb, der gør at saksen er behagelig at arbejde dem. Desuden er saksen udarbejdet med en fingerskrue der sikrer en let justering af saksen, så den bliver tilpasset din arbejdsmetode.
Kvalitet på saksen gør, at det kan tåle slibning adskillige gange, uden at den mister effekten. Kan bruges måde til både private og professionelle. Benyt altid B&B profesionelle sakse i ren og tør pels, det er med til at opretholde skarpheden på saksen længst muligt.