B&B Efilersaks Enkelt

kr. 549,00

B&B Professionelle enkelt efilersaks 6″. Prøv denne profesionelle frisørsaks af høj kvalitet som er udarbejdet til at bevare det naturlige udtryk på hunden. Denne saks er rigtig god til helklip og præcisionsarbejde.

Se hele vores udvalg af B&B professionelle frisørsakse under kategorien Sakse og Negleklippere. Læs mere om Efiler Enkelt saks 6″ nedenfor.

2 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 9041 Kategori:
 

Beskrivelse

B&B Professionelle dobbels efiler saks 6″. Velegnet til helklip og præcisionsarbejde

I B&B’s serier med professionelle frisørsakse finder du denne enkelt efiler saks af høj kvalitet. Med denne saks, som har 40 tænder på den ene side, har en god funktion til udtyndning. Der er stadig er mulighed for at bevare det naturlige udtryk i pelsen.

Anvendelse og anbefaling

Saksen er udarbejdet med et ergonomisk symmetrisk greb der gør, at saksen er behagelig at arbejde med. Desuden er saksen udarbejdet med en fingerskrue der sikrer en let justering af saksen, så den bliver tilpasset din arbejdsmetode.
Ved brug af denne saks får du et flot slut resultat. Du kan med fordel kombinere klipningen med B&B dobbelt efilersakt til at begynde med. Den er rigtig god til udtyndning og fjerner filtknuder uden synlig klippetag. Benyt altid B&B profesionelle sakse i ren og tør pels, det er med til at opretholde skarpheden på saksen længst muligt.