B&B Efilersaks Dobbelt

kr. 549,00

B&B professionelle dobbelte efilersaks 6″. Prøv denne profesionelle frisørsaks af høj kvalitet. Den er rigtig god til at udtynde overflødig pels og til at fjerne filtknuder.

Se hele vores udvalg af B&B professionelle frisør sakse under kategorien Sakse og Negleklippere. Læs mere om Efiler dobbelt saks 6″ nedenfor.

1 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 9042 Kategori:
 

Beskrivelse

B&B Professionelle dobbelte efiler saks 6″. Velegnet til udtynding af pels og fjerne filtknuder

I B&B’s serier med professionelle frisørsakse, finder du denne dobbelte efiler saks af høj kvalitet. Med denne saks, som har 26 tænder på hver side, kan du let fjerne filtknuder og udtynde pelsen på din hund,

Anvendelse og anbefaling

Saksen er udarbejdet med et ergonomisk symmetrisk greb, der gør at saksen er behagelig at arbejde med. Desuden er saksen udarbejdet med en fingerskrue der sikrer en let justering af saksen, så den bliver tilpasset din arbejdsmetode.
Ved brug af denne saks får du et flot og naturligt resultat, uden at det efterlader synlige klippetag. Du kan med fordel kombinere klipningen med B&B Enkelt efilersakt til slut, hvilket sikrer dig en flot resultat. Benyt altid B&B profesionelle sakse i ren og tør pels, det er med til at opretholde skarpheden på saksen længst muligt.