B&B Saks 7,5″ buet

kr. 679,00

B&B´s professionelle buede saks i 7,5″ (19 cm.) Prøv denne buet saks i høj kvalitet, som er rigtig god til at klippe bløde og runde former på hunden.

Se hele vores udvalg af B&B professionelle frisørsakse under kategorien Sakse og Negleklippere. Læs mere om denne buet saks nedenfor.

2 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 9044 Kategori:
 

Beskrivelse

B&B´s professionelle lange og buede saks i 7,5″ (19 cm), velegnet til klip af bløde og runde former

I B&B’s serie med professionelle frisørsakse, finder du denne lange og buet saks i høj kvalitet. Denne lange og buet saks (19 cm) er udarbejdet til at klippe bløde og runde former på din hund.

Anvendelse og anbefaling

Saksen er i rustfrit stål af høj kvalitet og er med et ergonomisk symmetrisk greb, der gør at saksen er behagelig at arbejde med. Desuden er saksen udarbejdet med en fingerskrue der sikrer en let justering af saksen, så den bliver tilpasset din arbejdsmetode.
Kvalitet på saksen gør, at den kan tåle slibning adskillige gange, uden at den mister effekten. Kan bruges måde til både private og professionelle. Benyt altid B&B professionelle sakse i ren og tør pels, det er med til at opretholde skarpheden på saksen længst muligt.