B&B Økologisk Sølvshampoo 250 ml

kr. 125,00

B&B Økologisk Sølv Shampoo til din hund. Prøv en shampoo, der beroliger og har en helende virking på huden, samt styrker pelsen. Shampooen er skånsom, mild og har en blødgørenden effekt på både hud og pels. Denne shampoo er rigtig god til hunde med hudproblemer og tør pels.

Find hele vores udvalg af shampoo til hunde under kategorien Shampoo & Balsam. Bliv klogere på den Økologiske Sølv Shampoo fra B&B nedenunder.

2 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 9023 Kategori:
 

Beskrivelse

Hundeshampoo fra B&B, velegnet til hunde med hudproblemer og tør pels

I B&B’s serie med hundeshampoo finder du denne økologiske shampoo der indeholder kollid sølv, økologisk kamille og vitamin E. Der er mange gode egenskaber ved kollid sølv, økologisk kamille og vitamin E, som har en helende og beroligende effekt på huden. Det er bakteriebekæmpende, styrker pelsen og har en blødgørende effekt på både hud og pels.

Naturlig shampoo til din hund

Den nænsomme shampoo fra B&B er ikke tilsat parabener, kunstig parfume, silikone, kunstige farvestoffer eller overflødige tilsætningsstoffer. Derfor er shampooen et meget naturligt produkt.

Opbevaring og anvendelse

Den naturlige shampoo opbevares tørt ved stuetemperatur. Du kan vælge at fortynde shampooen 1:10. eller bruge den ufortyndet.

  • pH-værdi: 5,5-6

Yderligere information

Vægt 0,25 kg