B&B Økologisk Tørshampoo Hund

kr. 139,00

B&B Økologisk Tørshampoo til din hund. Prøv en shampoo der er mild, renser og affedter pelsen effektivt. Denne shampoo fra B&B er rigtig god til hunde der skal have en hurtig rengøring af pelsen.

Find hele vores udvalg af shampoo til hunde under kategorien Shampoo & Balsam. Bliv klogere på den Økologiske Tørshampoo fra B&B nedenunder.

4 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 2101 Kategori:
 

Beskrivelse

Hundeshampoo fra B&B, velegnet til hunde der trænger til en let rensning af pelsen

I B&B’s serie af hundeshampoo finder du denne økologiske tørshampoo der indeholder mælk og jasmin. Der er mange gode egenskaber ved mælk i shampoo, som har en beroligende effekt på huden samtidig med at shampooen renser pelsen forsigtigt og effektivt for fedt, støv og skidt, helt uden brug af vand. Pelsen efterlades blød, velplejet og ren med en mild duft af jasmin.

Naturlig shampoo til din hund

Den nænsomme shampoo fra B&B er ikke tilsat parabener, kunstig parfume, silikone, kunstige farvestoffer eller overflødige tilsætningsstoffer. Derfor er shampooen et meget naturligt produkt.

Opbevaring og anvendelse

Den naturlige shampoo opbevares tørt ved stuetemperatur. Skal drysses direkte på pelsen og derefter skal pelsen børstes igennem.

Yderligere information

Vægt 0,13 kg