Purus Hest Menu – Nuggets 800g

kr. 85,00

BARF-menu med hestenuggets fra Purus er et smagfuldt måltid hundemad, der er nemt at anrette. Hundefoderet indeholder vigtige fedtsyrer og vitaminer, og det egner sig rigtig godt til allergiske hunde.

Bliv klogere på flere BARF-produkter under kategorien BARF. Læs mere om hestenuggets nedenfor.

14 på lager

lastbil-ikon  1-2 dages levering

levering-ikon  Fri fragt på ordrer over 600 kr.

 

Varenummer (SKU): 415849 Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Hvorfor servere hestenuggets som BARF-hundemad?

BARF-hundefoder er loyal mod hundens sande natur: at være kødæder. De appetitvækkende BARF-nuggets med hest består af en menu, der indeholder vigtige suppleringer i form af pastinak, pærer og zucchini. Hesteindholdet i BARF-nuggets er afbalanceret, så hunden får alt det gode fra hestens kød. For at runde indholdet af, er der tilsat højkvalitets raps- og lakseolie, der tilføjer vigtige vitaminer, fedtsyrer og sporstoffer.

Anvendelse af hestenuggets BARF-menu

Hestemenuen kommer som en alt-i-en-foder, hvorfor den kan anvendes som fuldfoder til hunden. Menuen er især god som hundemad til mindre hunde, da den er inddelt i små terninger.

Opbevaring og servering

BARF-menu med hestenuggets skal opbevares på frost. Den er nemt at optø i mindre stykker ad gangen. Servér foderet ved almindelige tempereret temperatur. Tag højde for din hunds størrelse, når du portionsanretter.

Ingredienser

43% Hestekød, 11% Hestehjerte, 7% Hestelever, 5% Hestelunge, 8% Hesteknogle, 12% Sød Kartoffel, 5% Pastinak, 4% Pære, 3% Zucchini, 1% Raps- & Lakseolie, 1% Mineralier (Algekalk, Øl gær, Maltbakterier, Havalgemel, Druekerne ekstrakt)

Næringsindhold

Fugtindhold Råaske Råfedt Råprotein Råfibre
67,5% 1,1% 11,3% 16,1% 0,7%

Yderligere information

Vægt 0,8 kg